Pálava 2019 HERZÁN

Novinka
Neohodnoceno
179 Kč
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Ve vůni můžeme najít šípkovou růži, banán, květ pampelišky či muškátový květ. Chuť je plná rozinek, manga banánu a akátového medu. Toto víno s obsahem přírodního cukru je vhodné především k paštikám a výrazným sýrům.

Přívlastek výběr z hroznů

Detailní popis produktu

Popis produktu není dostupný

Doplňkové parametry

Kategorie: VÍNO
? Cukernatost: polosladké
Přívlastek: výběr z hroznů
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Vino HERZÁN je vinařská firma navazující na dlouholetou rodinou tradici vinohradnictví a vinařství. Herzánovi již po generace pracují s neutuchající láskou k vínu. Cílem vinařství je tvořit co nejkvalitnější moravská vína s použitím moderní technologie a provázaností tradiční výroby.

Vypěstování co nejkvalitnějších hroznů má na starosti pan Václav Herzán – vinohradník s dlouhou rodinou vinařskou zkušeností. Kdy pan Herzán obdělává 12 ha vinic, zaměřuje se na produkci vyzrálých hroznů odrůd.

Výrobu vína pak jeho syn Ing. Marek Herzán, absolvent Mendlovy zemědělské a lesnické univerzity, Zahradnickou fakultu zakončil diplomovou prací na témata moderních technologií použitých při výrobě vína. Poté Marek pomohl založit 2 soukromé vinařství, nyní je na čase aby svůj um uplatnil ve vlastním vinařství Jeho vína jsou na vinařských přehlídkách vždy vysoce hodnocena všemi milovníky vín.

Marek Herzán vkládá do výroby své srdce a vyrábí a hlídá tu nejvyšší kvalitu vín na Váš stůl, Hezránovi vlastní ARCHIVNÍ SKLEP z 15. století, kde vždy uchovávají nejlepší vína pro další generace.

Technologie

Vína v našem vinařství vyrábíme z hroznů vypěstovaných v čejkovických vinařských tratích. Produkujeme převážně vína přívlastková v rozmezí deseti odrůd.

Vína bílá, klarety a rosé vznikají šetrným semletím, jemným lisováním na pneumatickém lisu, odkalením, řízeným kvašením a následným krášlením dle dané odrůdy, ročníku, stylu a s důrazem individuality každého konkrétního vína.

Červená vína kvasí ve vinifikátorech, popřípadě v dřevěných kádích. Lisování probíhá na pneumatickém lisu a následuje odbourání kyseliny jablečné. Červená vína nečiříme, nefiltrujeme a co nejméně používáme síření.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.